Wednesday, August 19, 2009

Från Riksdagsupptakt till bröllop i Frankrike

Mellanlandar lite snabbt i Riksdagen och har precis avslutat höstens upptakt med Centerpartiets Riksdagsgrupp.

Vi har med detta kickat in det nya riksdagsåret som går av stapeln om ungefär en månad, mer precist den 15:e september. Massa spännande arbete att se fram emot med andra ord. Men nu ska jag skynda för att packa och fixa inför min resa till Frankrike.

En av mina bästa vänner från universitetstiden ska gifta sig med sin fransman och jag får vara en av hennes brudtärnor. Det känns stort, spännande och också nervöst. Vet inte riktigt vad som förväntas av mig, utöver all planering som legat på mitt bord under sommarmånaderna inför bröllopet. Just under bröllopsdagen vet jag nämligen inte riktigt hur min roll ser ut, men det blir nog hur bra som helst.

Sist jag fick äran att vara brudtärna var på ett strandbröllop åt min kanadensiska bästis som gifte sig med sin italienare i Dominikanska republiken. Nu är den min bästis som är svensk/indisk/afrikan och ska gifta sig med en fransman i Provence...ja ni märker ju att det säkert skiljer sig vad gäller upplägg på ceremonin och festligheterna.

Urkul ska det dock bli och jag har pirr i magen inför allt häftigt jag ska få uppleva under kommande vecka. Har också alltid velat åka till Frankrike och nu blir det äntligen av!