Friday, May 07, 2010

Följ min kampanj för att bli skaraborgarnas riksdagsledamot

Vill du hänga med i vad som händer under min kampanj, i min vardag samt nuvarande jobb i Riksdagen? Gå då med i min Facebook fanpage; Maria Bunyemen till Riksdagen.

Allt från statusuppdaringar till kampanjbilder kommer att finnas där. Var där du med :)

Denna blogg tar därför paus ett tag. Istället kommer jag inom kort att lansera en kampanjsida där jag också kommer att blogga under valrörelsen.

Vill du gästblogga där? Hör av dig till mig på maria.bunyemen@cenerpartiet.se

Allt gott,
Maria

Ändrar namn för att hedra min mormor

Av personliga skäl ändrar jag mitt tilltalsnamn till mitt nuvarande mellannamn Maria. Detta för att hedra min fantastiska mormor som gick bort strax innan min födsel.

Min namnändring sker trots pågående valrörelse och redan inarbetat (tidigare) personligt varumärke och namn, Nermin Maria Bunyemen. Detta då det är oerhört viktigt för mig och är något jag länge velat göra.

Först efter en stark uppenbarelse under min resa till Jerusalem i påsk tar jag nu steget fullt ut och ändrar mitt tilltalsnamn.

Igår skickade jag iväg ett pressmeddelande till media i Skaraborg om detta och Lidköpingsnytt var först ute med nyheten.

Toppkandidat för Centerpartiet i Skaraborg

Har fått äran att toppa riksdagslistan för Centerpartiet i Skaraborg tillsammans med två andra starka kvinnor. Är otroligt hedrad.

Jag ser fram emot utmaningen det innebär att driva personvalskampanj på min fritid samtidigt som jag jobbar typ 210 % med valrörelse åt Centerpartiet i Riksdagen i min ordinarie tjänst som politisk sakkunnig i skattefrågor och numera också pressansvarig.

Det kommer att blir tufft och samtidigt riktigt, riktigt kul.

Hoppas vi ses i valrörelsen!