Thursday, December 31, 2009

Hoppas ditt 2010 blir en enda stor fest!

Vilket fantastiskt slut och jag hoppas på en härlig start.

Vid årsskiftet 2008/2009 hade jag siktet inställt på att äntligen resa igen och resa mer än jag gjort de senaste åren. Sagt och gjort. Räknar jag bort jobbresor så lyckades jag unna mig tre helt skilda drömresor.

Det började med en oförglömlig skidresa till Sälen. Senare stod jag brudtärna på en karibisk strand i Dominikanska republiken. Sista anhalten blev södra Frankrike. Även där var jag lyckligt lottad att uppleva en kär väns sagobröllop som brudtärna.

På jobbfronten har det varit händelserikt. Förutom att jobba med en av de mest spännande personvalskampanjerna till Europavalet för Abir Al-Sahlani, har jag också varit med och designat Centerpartiets nya skattepolitik. En skattepolitik som framöver kan komma att utgöra grunden till en ny, bred skattereform i Sverige. Det är stort!

Mycket har hänt under året. Framförallt har detta år präglats av många olika lärdomar. Dessa kommer jag att ha nytta av under min resa framåt i livet.

Slutligen vill jag säga: Överös dig själv och de runt dig med kärlek och behandla varandra som de kungar och drottningar ni är!

Ha ett underbart 2010.
/Nermin

No comments: