Wednesday, January 27, 2010

Ett grattis till SAAB och ett sorry för bloggtorkan framöver!

Oerhört glad för att SAAB får leva vidare, utan staten i framsätet! Grattis Trollhättan, alla anställda och underleverantörer!

Stor eloge till Maud Olofsson som stod på sig för SAABs, de anställdas, och för allas våra skattepengars skull.

I övrigt vill jag berätta att jag halkade förförra söndagen och gjorde mig riktigt illa. Är gipsad för första gången i mitt liv och lider av oerhörd smärta. Men det är inte synd om mig. Det är inte därför jag tar upp detta. Tvärtom hade jag tur som inte skadade mig värre, med tanke på hur jag föll.

Jag tar upp det för att förklara bloggtorkan som jag utsatt dig för och som du dessvärre får stå ut med ett tag till. Har nämligen svårt att skriva själv. Detta inlägg skrivs därför med hjälp av en vän.

Vill också passa på att, förutom visa min tacksamhet över att ha världens finaste familj, också tacka alla underbara vänner och kollegor som hör av sig. Känner mig oerhörd älskad och omringad av livsingjutande gemenskap.

Många är ni som skämmer bort mig med massa kärlek och omtanke. Många är ni som kommer förbi och hjälper med disk och annat som gör mitt liv lättare just nu.

Få ord kan beskriva min uppskattning. Så ett enkelt TACK till alla er, för det lilla som det stora!

Du som läser; le och njut av livet så hörs vi via bloggen framöver.
/Nermin

1 comment:

sakine said...

Åh nej, bloggtorka?!

Skämt å sido, hoppas du blir bättre :)