Wednesday, February 11, 2009

Res dig varje gång

Har ont i halsen så idag är jag för ovanlighetens skull rätt så tyst. Under en tid nu har jag försökt skjuta på en begynnande förkylning, som nu bestämt sig för att bryta ut fastän jag inte har tid att vara sjuk. Å andra sidan, vem har det?

Tacksam för att jag inte blev sjuk under min minisemester till Sälen i helgen som SAAF anordnade. Hade galet roligt med ett glatt gäng på sisådär 50 syrianska/arameiska akademiker.

Jag kanske inte var den som stod stadigast i backen, men vad gör det? Det viktiga är att försöka, se till att ha roligt, och att resa sig när man ramlar och försöka igen. Lite såsom jag tycker man generellt kan göra i sitt liv.

Tack vare alla fantastiska personer som bjöd på sig själva, visade uppskattning och uppmuntran till mig som person och till varandra, hjälpte till när en annan skämde ut sig till en början i backen - i kombination med att det är kul att åka skidor och bara få vara ute hela dagarna - så är detta en resa jag mer än gärna gör om!

Nu ska jag jobba vidare och fortsätta fundera över hur jag ska tillbringa kvällen senare. Vill jag lyssna på vice statsminister Maud Olofsson när hon gästar Liberala gruppen, eller gå på mysig middag med vänner där riktig hemlagad indisk mat kommer serveras, eller borde jag bädda ner mig tidigt i min säng?

4 comments:

Fredrik Andersson, Köping said...

Jag skulle gärna gått på Liberalagruppen och lyssnat på Maud. Men jag ska iväg på något ännu roligare - en skidresa till Åre!
Det vore skoj att samla ihop ett gäng centerpartister och åka iväg till fjällen. Det får vi klura på, en facebookklubb kanske ;) Krya på dig

Nermin said...

Ja, jag får nog fråga Annie eller ngn om en summering av kvällens liberala grupp - det blir nog att gå hem och kurera mig istället.

Åre, oj vad kul. Ha det så roligt!

Ja ett gäng C-partister i backen är väl inte helt fel. Tål att tänkas på.

Nermin said...
This comment has been removed by the author.
Nermin said...
This comment has been removed by the author.